Profil

Jeg har mange års erfaring indenfor murerfaget, og kan udføre alle typer opgaver.

Professionel murer

Den alsidige murer Ole T. er en enkeltmandsvirksomhed, som har eksisteret siden 2009. Jeg har med udgangspunkt i Billund, Grindsted og Give bygget min virksomhed op omkring udførelse af murerarbejde for både private og erhverv.

Jeg har mange års erfaring indenfor murerfaget, og kan udføre alle typer opgaver, men har særlig stor erfaring med:

  • Badeværelser fra gulv til loft
  • Fliser og klinkelægning
  • Renovering- og ombygningeopgavert
  • Tilbygningt
  • Mindre anlægs- og belægningsarbejdet

Jeg sætter en ære i at rådgive og vejlede mine kunder

Jeg startede min egen virksomhed, fordi jeg havde lyst til at drive en virksomhed med kunden i centrum. Jeg kan lide kundekontakten og sætter en ære i at rådgive og vejlede mine kunder, så de får den optimale og bedste løsning for netop dem.

Det er en målsætning for mig, at mine kunder får afleveret opgaven med en følelse af at have været i kompetente hænder hele vejen i processen – både i forhold til den indledende snak om løsninger og muligheder, under arbejdets udførelse og i afleveringen af arbejdet​.

Jeg sætter en ære i at aflevere arbejde, der lever op til murerfagets højeste kvalitet og stræber altid efter at mine kunder er tilfredse. Det kan indebære, at mit projekt bliver lidt mindre, hvis der skal en anden håndværker ind over, men det væsentligste for mig er, at jeg kan aflevere noget murerarbejde, hvor jeg ved, at kunden er glad for resultate

Jeg tager imod store som små opgaver

Den alsidige murer Ole T. laver også andre håndværksmæssige opgaver som f.eks. mindre projekter indenfor maler- eller tømrerfaget – jeg har sågar fældet et træ. Det skal dog give værdi for kunden – alternativt kan jeg henvise til en anden kompetent håndværker.

Alt efter, hvad du ønsker, arbejder jeg både på timeløn, efter overslag eller fast pris.

Godt håndværk er vigtigt for mig, og det vigtigste for mig er, at kunden får den bedste løsning i forhold til sine ønske