Fliser og klinker

Jeg samarbejder med andre dygtige håndværkere, således at du kan være sikker på det bedste resultat.

Skal du have lagt nyt gulv?

Skal du have lagt nyt gulv i køkken, bad, stue, gang eller værelser, står jeg til rådighed med råd og vejledning. Jeg har stor erfaring med både lægning af nye fliser eller klinker ovenpå eksisterende gulv, men også i lægning af nyt betongulv med efterfølgende flise- eller klinkelægning.

Det er afgørende for mig, at dit nye flise- eller klinkegulv lever op til dine forventninger, både i forhold til kvalitet og funktionalitet.

Jeg samarbejder med andre dygtige håndværkere, således at du kan være sikker på det bedste resultat

Jeg rådgiver derfor gerne om muligheder og fordele/ulemper ved at lægge nye fliser eller klinker ovenpå det eksisterende gulv contra etablering af helt nyt betongulv, evt. med gulvvarme, og flise- eller klinkelægning herpå.​

Jeg samarbejder med andre dygtige håndværkere, således at du kan være sikker på det bedste resultat uanset hvilken løsning, du vælger.

Ønsker du en snak om mulighederne i dit nye eller nyrenoverede badeværelse, så kontakt mig på telefon 2089 0357 eller mail olet@denalsidigemurer.dk.​

Vil du se flere billeder af mit arbejde?

Herunder kan du se nogle af de fliser og klinker som jeg har lagt.