Anlæg og belægning

Jeg har erfaring med diverse forskellige anlægs- og belægningsarbejde.

Navnet på min virksomhed – den alsidige murer Ole T. – afspejler hvem jeg er.

Ud over at være murer er jeg en alsidig håndværker og kan lave mange forskellige ting, som ligger lidt ud over, hvad en murer normalt beskæftiger sig med.

Jeg har erfaring med diverse forskellige anlægs- og belægningsarbejder samt støbearbejde, ligesom jeg kan klare mindre maler- eller tømmeropgaver, og jeg påtager mig derfor gerne anlægs- og belægningsopgaver eller mindre håndværksprojekter indenfor maler- eller tømmerfaget i forlængelse af en mureropgave.​

Kvalitetsarbejde

Det er dog afgørende for mig, at kvaliteten af arbejdet er i orden og at det giver værdi for dig, at det er mig, der udfører opgaven. Såfremt jeg ikke mener at kunne honorere den høje kvalitet, som du fortjener, eller er opgaven for omfangsrig, henviser jeg hellere dig til en anden kompetent håndværker.

Ønsker du en snak om hvad jeg kan tilbyde, så kontakt mig på telefon 2089 0357 eller mail olet@denalsidigemurer.dk.​

Vil du se flere billeder af mit arbejde?

Herunder kan du se nogle billeder af de belægningsopgaver jeg har lavet.